Activitats EXTRAESCOLARS (curs '20-'21)

 Amb la represa de l'activitat escolar, engeguem de nou les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS per aquest curs 2020-2021.

La finalitat de l'activitat és donar a conèixer i practicar el ciclisme (encarat a la BTT sobretot) amb nivells des de l'iniciació a partir de P3 i fins al perfeccionament en joves i adults. Les classes extraescolars estan dividides i adaptades segons les edats i nivells dels nens i nenes. 





Per FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ cliqueu a continuació:



* Et vols fer soci/a de la Colla Ciclista la Pedalada de Juneda (preu: 15€/any)? Clica a la següent imatge per accedir-hi:

Exemple del què inclou cada preu:

1) Alumnes a PARTIR de 2n primària inclòs adult, SOCIS DEL CIRCUIT, no socis del CCCP i 1h/setmana (23€/mes)= significa que m'inscric 1h a la setmana a l'activitat extraescolar, vull ser soci del circuit (tindré accés lliure durant l'horari d'obertura) però no sóc o no vull ser soci de la CCCPedalada.

2)  Alumnes a PARTIR de 2n primària inclòs ADULT SOCIS DEL CIRCUIT, socis del CCCP i 1h/setmana (18€/mes)= significa que m'inscric 1h a la setmana a l'activitat extraescolar, vull ser soci del circuit (tindré accés lliure durant l'horari d'obertura) i a més sóc o vull ser soci de la CCCPedalada (cost de 15€/anual).

3) Alumnes a PARTIR de 2n primària inclòs ADULT NO SOCIS del circuit ni socis del CCCP i 1h/setmana (21€/mes)= significa que m'inscric 1h a la setmana a l'activitat extraescolar, però NO vull ser soci del circuit (NO tindré accés lliure durant l'horari d'obertura) i per tant, NOMÉS PODRÉ ACCEDIR AL CIRCUIT A L'HORA DE L'EXTRAESCOLAR.


Comentaris