TEMPORADA 21-22

 

Us adjuntem el nou HORARI SETMANAL. Una de les novetats és que enguany tenim llum artificial, i per tant, podrem allargar durant els dies d’hivern.

 

També oferim MÉS DIES DE CLASSES. Hem intentat que tots els nen/es que practiquin altres esports o activitats també puguin trobar algun horari que s’adeqüi a les seves necessitats.

 

Hem diferenciat 4 GRUPS D’EDATS. D’aquesta manera, els grups seran més homogenis i més reduïts. Això farà que sigui més profitós l’entrenament.

 

Enguany, amb la matrícula, tots els nens i nenes tindran una samarreta de l’escola de ciclisme de regal.FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/VBwqcK9hLKn4oiKs7

 

Tingueu en compte, que cal estar assegurat per poder dur a terme l’activitat. En aquest sentit, disposareu de l’assegurança escolar a través del Consell Esportiu de les Garrigues si no en teniu d’altra.
Si ho preferiu, podeu tramitar la llicència federativa si sou socis/es del club ciclista Colla la Pedalada. En aquest quadre hi teniu tota la informació relacionada, i recordeu que pels socis del club, aquest financia 10€ de cada llicència
Teniu tota la informació detallada a l'apartat de ASSEGURANÇA/LLICÈNCIAFEM ESPORT, FEM AMICS, FEM ESCOLA!

 

Comentaris