ACCÈS LLIURE

 

VINE A ENTRENAR PEL TEU COMPTE!!


Per accedir lliurement a les nostres instal·lacions us heu de posar en contacte amb nosaltres per tal de concretar dia i hora. (màxim 48h abans)La nostra instal·lació ocupa un espai d’uns 9.500 metres quadrats completament vallats, i disposa de 4 zones principals per la iniciació i pràctica del ciclisme:

  • Circuit XC: recorregut de cross county BTT de gairebé 1km / volta amb diferents traçades i zones de diferent dificultat: rock garden, troncs, salts, corbes peraltades, ziga-zaga, trams de corriol amunt i avall, etc.

  • Pumptrack: circuit d’habilitat i millora de la tècnica apte per BTT i bicis street/BMX amb diferents traçades i dificultats, preparat per donar voltes infinites sense haver de pedalar quan s’aconsegueix la tècnica adeqüada. Ideal per iniciació, per treballar equilibri, balanços, posició del cos i dels pedals, etc.

  • Trial: petita zona d’iniciació al bike trial, apta per bicis BTT o de trial. Serveix de complement en la iniciació i perfeccionament de la tècnica sobre la bici, especialment en els equilibris i domini de la bicicleta.

  • Enduro / salts: cinc línies de baixada amb mesetes i salts de diferent dificultat, apta per bicis BTT, DH o Enduro.


L’Escola disposa, a més, de zona de rentat de bicis amb mànega d’aigua (només pels dies amb molt de fang) i WC.


També disposa de servei de bar amb begudes i cafès.


Per a més informació, truqueu al 973 14 26 58 o al 699 94 73 29
Comentaris